Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Skolrestaurangen

Alla elever på Åbyskolan erbjuds frukost som serveras varje dag mellan klockan 07.30 och 07.50 i matsalen. På så sätt får eleverna en bra start på dagen.

Maten viktig del av arbetsmiljön

Skollunchen ska ges förutsättningar att vara en av dagens höjdpunkter. Eleverna ska känna matglädje och må bra av maten.

Måltiderna i skolan ger alla elever möjlighet till bra matvanor och är en viktig del av folkhälsoarbetet. Elever som äter skollunch har bättre förutsättningar att prestera under  skoldagen och att må bra.

Vi är stolta över att också kunna erbjuda våra elever en bra frukost varje morgon. På så sätt kan de börja dagen med energi. 

Kontakt

Laijla Lindén
Köksföreståndare
08-606 73 73
laijla.lindén@haninge.se

Skolmaten idag

Åbyskolans matsedel

Skolmaten.se
Skolmaten tillhandahåller en kostnadsfri webbplats och app där du kan se matsedlar för de flesta skolors restauranger. Appen heter Skolmaten och kan laddas ner till iPhone och Androidtelefoner.

Mer om skolmaten.se och deras app

Senast uppdaterad: 5 november 2020