Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

 • Södertörns Brandförsvarsförbund övar i Vendelsömalmsskolan

  Under nästa vecka ska Södertörns brandförsvarsförbund öva i Vendelsömalmsskolans hus B.

 • Lärarstudenter fortsatt nöjda med Haninge som arbetsgivare

  I dagarna släppte undersökningsbolaget Universum sin årliga undersökning, Talent Research, i vilken lärarstudenter rankar Haninge kommun som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

 • Förnya ansökan om skolskjuts för läsåret 2024/25

  Ansök senast den 1 april för att kommunen ska garantera ett beslut innan skolterminen börjar.

 • Sexor i Brandbergsskolan bäst i landet på matte!

  I år tog två sjätteklassare på Brandbergsskolan två av fyra förstaplatser i Pangea Matematiktävling. En stor bedrift som gör elevernas mattelärare Mehmet Erdem mycket stolt.

 • Ny samtalsmetodik ska stärka Haninges ungdomar

  I Haninge började fältassistenter, skolpersonal och fritidsledare våren 2023 arbeta med en ny samtalsmetodik kallad ”Din bror & din syster”. Metodiken ska stärka ungas förmågor och skapa relationer mellan barn och unga. Våren 2024 är 12 nya träffar bokade.

 • Elever och vårdnadshavare: Hjälp oss att utveckla våra skolor!

  Just nu är två viktiga skolenkäter ute på våra skolor. Målgruppen är elever och vårdnadshavare i olika klasser. I dessa önskar vi att så många som möjligt svarar. Svaren är mycket viktiga för hur vi kan utveckla våra skolor och göra dem ännu bättre.

 • HANBA - förstärkt stöd till barn, ungdomar och föräldrar

  Haninge stärker sitt föräldraskapsstöd till vårdnadshavare som på olika sätt har det svårt. HANBA är en gruppverksamhet som vänder sig till familjer som på olika sätt har utmaningar och svårigheter som till exempel separationer, psykisk ohälsa, missbruk eller våldsutsatthet. 

 • Välkomna till skolornas öppna hus!

  Inför skolvalet 1–19 februari bjuder de kommunala grundskolorna in till öppet hus. Du som har barn som ska börja förskoleklass höstterminen 2024 ska välja skola. Du som har barn som ska börja årskurs 7 ska välja skola om nuvarande skola inte erbjuder årskurs 7 eller om eleven vill byta skola.

 • Snart är det dags att välja skola inför höstterminen 2024

  Under perioden 1–19 februari är det skolval i Haninge kommun. Vårdnadshavare till barn som ska börja förskoleklass höstterminen 2024 ska välja skola. Vårdnadshavare till elever som ska börja årskurs 7 höstterminen 2024 ska välja skola om eleven vill byta skola eller om nuvarande skola inte erbjuder årskurs 7.

 • Vem vill du hylla inom skolvärlden?

  I Haninges skolor arbetar många skickliga pedagoger och personal för att hjälpa våra barn och elever att bli glada, kloka och trygga. Nu har du möjlighet att uppmärksamma någon lite extra genom att nominera till 2023 års pedagogiska priser.

 • Kategorier: